zondag, 25 oktober 2020

Home

De Veluwse Aspergeboerderij is al jaren een begrip in de wijde omgeving, wij verkopen in onze winkel tijdens het aspergeseizoen dagelijks superverse asperges van ons land, s'morgens vroeg gestoken gewassen en gesorteerd en gelijk in de winkel,verser kan het niet en dat kun je proeven.

In 2005 hebben een groot aantal kersenbomen geplant waardoor we nu ook kersen uit eigen bongerd kunnen verkopen, in 2012 is er een overkapping over de kersenbomen gemaakt die open en gesloten kan, hierdoor hebben wij vroeger kersen en kunnen langer plukken. (zie fotopagina) 

Wij verkopen wij in onze Boerenlandwinkel naast de seizoenproducten (Maart tot eind juni asperges, daarna kersen en in de winter boerenkool) allerlei boerderijproducten, waaronder scharreleieren (dagelijks vers van eigen kippen) aardappelen, appels, peren en uien en sinds kort echte boerenkaas.

In de loop van de tijd is de winkel fors uitgebreid en hebben wij nu een groot aantal artikelen die met het boerenland gemeen hebben. 

Enkele fietsroutes, waaronder de Hap en Trap- en de Wald-Knorroute, kunnen ons bedrijf als rustpunt nemen, er is in de winkel een zitje gemaakt waar u iets kunt gebruiken. 

Na al de negatieve berichten over eieren nu een goed bericht: onze eieren zijn gegarandeerd vrij van fipronil, als wij de bloedluis moeten bestrijden gebeurt dat met een groene zeep oplossing. U kunt dus met een gerust hart onze eieren eten.

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur . 
Woensdag en Zondag gesloten